• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
 


TARTÓS FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS A MIGNON KFT. RÉSZÉRE; GINOP-8.3.5-18/B

 

A Mignon Kft. részt vesz a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramban. A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.

 

A vállalkozás kiegyensúlyozott működésének és piaci növekedésének biztosításához szükséges egyre nagyobb mértékű alapanyag és termék beszerzés szükségszerűen a forgóeszköz-finanszírozás növekedését generálja. Ezen cél elérése érdekében a cég 25.000.000,- Ft visszatérítendő hitelben részesült a „Tartós forgóeszköz finanszírozás a Mignon Kft. részére” című pályázatával.

A kölcsönt az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság képviseletében eljáró OTP Bank Nyrt. nyújtotta. A megvalósítási hely a Mignon Kft. telephelye: 8000 Székesfehérvár Nagyváradi u. 31.

 

 

 

 

A mignon francia szó. Jelentése: kicsiny, ked- ves, bájos apró. Egy Párizsban dolgozó jó hírű édessütő mester, bizonyos Mignot találta fel, 1665-ben. Ötletével ő lett a királyi udvar beszállítója.

 

A dobostorta hungari- kum, megalkotója Dobos József híres pesti cukrászmester volt. Ma az egész világon ismerik a dobostortát, s recept- jének több mint 100 variációja ismert.

 

A hagyományos mézes zserbó az egy- ik legrégebb óta készí- tett süteményünk. Mézzel készült tész- talapjai közé, könnyű krémet, a közepére igazi baracklekvárt töltünk.